Bijeenkomst over leermiddelen

Begin maart samen met collega Alexander een bijeenkomst over leermiddelen bezocht.

En die bijeenkomst was in een schitterend gebouw. Ik hou sowieso van techniek, en het gebouw van VAN NELLE is echt het bekijken waard. Ik heb een paar foto's gemaakt.  De foto van het verdeelstation en de verwarmingsketel, is niet helemaal goed te zien, want het is door het raam genomen. Jammer dat we niet even binnen konden kijken. 

De reis met openbaar vervoer, trein en bus ging trouwens prima. Geen klagen, alles reed op tijd!. 


Bijeenkomst over leermiddelen Bijeenkomst over leermiddelen Bijeenkomst over leermiddelen Bijeenkomst over leermiddelen Bijeenkomst over leermiddelen Bijeenkomst over leermiddelen Bijeenkomst over leermiddelen Bijeenkomst over leermiddelen Bijeenkomst over leermiddelen
22
APR
2015

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer


Volg mij op LinkedIn Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook