de Dierentuin

En vrijdag 23 maart was het zo'n mooie dag. Voor ons ook de laatste dag (voorlopig) dat we konden oppassen. Nu onze schoondochter met zwangerschapsverlof is, zijn opa en oma natuurlijk minder vaak nodig.

Met het abonnement op zak op de fiets naar de dierentuin. Ik ga hier geen hele verhandeling geven over wat we allemaal gezien hebben. Hooguit dat er hele vieze apen in de dierentuin zijn.. bah.
Verder kan Senne met handen en voeten precies vertellen waar we heen moeten. Overigens ook waar we niet heen moeten. "We gaan niet naar de olifanten" . "Waarom niet?" "we gaan niet naar de olifanten!"  Nou ja en daar moet je het dan maar mee doen toch?

Noa wil nooit op de foto, maar ja, dat is voor opa dan een extra uitdaging. En ja dan moet Senne toch ook een foto maken van opa. Nou dan sta ik er toch ook een keertje op.

De foto's spreken voor zich: Op de fiets bij de Giraffen; een ijsje eten en samen delen; met oma op de wip. En natuurlijk een glijbaan die Noa wel leuk vond. Senne durfde er niet in. Misschien een volgende keer.


de Dierentuin de Dierentuin de Dierentuin de Dierentuin de Dierentuin de Dierentuin de Dierentuin
25
MAA
2012

Reacties

Joanne (dinsdag 27 maart 2012 om 12:48)
Leuk hoor!

Reageer


Volg mij op LinkedIn Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook