doorsnee maar toch heel leuk

We hebben een abonnement genomen bij de dierentuin. Altijd leuk om er even naar toe te gaan met de kinderen. We waren na een poosje lopen wat gaan drinken. Toen we aan een tafeltje zaten, vroeg ik hoe laat het eigenlijk was. Na even rondkijken zagen we geen klok hangen. Noa vond dat ze wel een klok konden ophangen en ze zei: "als ze nou een klok ophangen met glas ervoor en doorzichtig ijzer, dan kunnen ze hem niet stelen".

Een poosje later moest Senne nodig plassen. Prima, dan lopen we hierheen, daar staat een bordje met toilet erop zei ik.  Ik zette de pas erin en lipe die kant op. Senne niet die bleef staan. Keek heel strak en zei: "Ik zei toch die kant op!" en wees naar de andere kant. Het was echt heel komisch.16
MAA
2012

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer


Volg mij op LinkedIn Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook