Waar leef je voor?

Nou niet dus. Want deze blog is gewoon ontzettend menselijk. Een bekend gezegde is: 'tel je zegeningen'.  En dat doe ik dan ook.

Eerst werd ik verblijd met een lieve vrouw en kort daarop volgende 3 kinderen. Natuurlijk heb je af en toe je zorgen, maar in grote lijnen was het gewoon genieten. Misschien realiseerde ik mij dat nog niet zo goed op dat moment, maar als ik nu terug kijk op de foto's en filmpjes, weet ik inmiddels beter.

En ja kleine kindjes worden vanzelf groter. En dan ga je weer genieten. Ik mag nu genieten van 6 kleinkinderen. Allemaal gezond, wat een zegen. Ongelofelijk genieten is dat samen met mijn vrouw. En zeg nou zelf, als je die foto's ziet, zijn het toch ook stuk voor stuk plaatjes(!)  

Bij deze blog komen zo af en toe nieuwe foto's.    


Waar leef je voor? Waar leef je voor? Waar leef je voor? Waar leef je voor? Waar leef je voor? Waar leef je voor? Waar leef je voor? Waar leef je voor? Waar leef je voor? Waar leef je voor?
6
MAA
2012

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer


Volg mij op LinkedIn Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook