Weigerambtenaar in het vrije Nederland

Deze kwestie speelt al tijden in het nieuws, soms wat op de achtergrond en dan weer even op de voorpagina. Ik snap echt niet waarom we in ons vrije Nederland zo lang doen over deze kwestie. Waarom kunnen wij niet direct een duidelijk antwoord geven op de dwalende liberale geesten?

Volgens mij is het toch niet zo ingewikkeld? Wij leven toch in vrij Nederland? Wij roepen toch in de werled steeds: "Kijk eens naar ons, hoe democraties wij zijn!  Dat is pas vrijheid! Wij kennen vrijheid van meningsuiting!"

Nou dat blijkt in de praktijk dus helemaal niet zo te zijn. Want die Christelijke mensen in Nederland moeten nu toch eens goed luisteren naar de PVV en de liberalen: Vrijheid van levensopvatting en meningsuiting is prima, MAAR het moet wel in ons straatje passen hoor. Aangezien wij als liberaal en PVV (partij voor vrijheid!?) niet willen luisteren naar Gods woord, betekent dit dat jullie er ook niet naar mogen handelen.

Ja, en als het niet met praten lukt, dan passen we de wet maar aan, ik probeer een meerderheid te krijgen want we leven wel in vrijheid, toch?

Volgens liberalen en PVV is democratie hetzelfde als: de onderdrukking van de meerderheid.


11
NOV
2011

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer


Volg mij op LinkedIn Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook