Voorstellen

U bent op de website van Ron Kurvink terecht gekomen. Met een eigen website ben ik jaren geleden al eens begonnen. Ik denk ergens in 1997. De layout is in de loop van de jaren al een aantal keer gewijzigd en de inhoud ook. Ik heb er geen specifiek doel mee, ik vind het gewoon leuk om er af en toe iets op te zetten.
Misschien dat het deel over mijn Bommelverzameling nog wel een speciaal doel heeft: Iedereen laten kennismaken met de mooie tekeningen en leuke verhalen van Marten Toonder.

Wat er over mijzelf te weten valt is niet spectaculair, om niet te zeggen dat ik een gewone doorsnee Nederlander ben. Ik ben getrouwd, wij hebben 3 kinderen (1 meisje, en 2 jongens) en op dit moment 8 kleinkinderen (3 meisjes en 5 jongens) En zeg nou zelf, er zullen nog heel veel Nederlanders zijn die ook zo iets kunnen zeggen.

Maar: Er is wel een verschil, ik ben namelijk met de mooiste vrouw getrouwd (Janny) en onze 3 kinderen hebben allemaal een prijs gewonnen als de mooiste baby ooit.* En ja, u snapt het al, dat geldt dus ook voor onze kleinkinderen.   En u kunt er op vertrouwen dat deze opa met volle teugen geniet van zijn nageslacht.

* het kan zijn dat er meer opa's zijn die dit vinden van hun kleinkind(eren)

  

 

 

 

 

 

 

                                                    

Twitter mee!
Tik op de URL voor geweldige beloningen voor jou en mij in @FarmVille2! #farmrewards https://t.co/4PqmNsWwwg

Volg @RonKurvink op Twitter!

Geen ingang en geen uitgang?

Soms raak je in de war van aanwijzingen....

Lees meer of reageer...

Je bent wat je doet?

Vakjargon of karaktertrek? ;)

Lees meer of reageer...
Volg mij op LinkedIn Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook